Om os

Lidt om kvinderne i Smørblomsterne

Golf klubben ‘Smørblomsterne’ blev stiftet den 17. april 2000.
Vi er mange piger med spredt såvel alders- som handicapfordeling, der spiller i klubben; noget vi sætter stor pris på idet her er plads til alle som er engageret i Golf og finder fornøjelse i spillet og samvær.
Vores matchform er primært stableford, og der er rig lejlighed til at konkurrere både med sig selv, sine medspillere og de øvrige deltagere i matchen.

Udover vores egen ugentlige match, arrangerer klubben en række andre aktiviteter som  Fødselsdagsfest, Sponsor arrangementer og besøg på andre baner.

For vores ugentlige match bookes banen som 4-bolde, hvor der er fri tilmelding.
I vinterperioden spiller vi 9-huller om lørdagen, hvor vi dyster om første pladsen. Den sidste lørdag i måneden er der præmieoverrækkelse til de Smørblomster, der har vundet månedens matcher.

I sommerperioden spiller vi både 18 og 9 huller om onsdagen, og her er der præmie til de heldige vindere. Den sidste onsdag i måneden spiller vi normalt kun 9 huller, da der er fællesspisning bagefter med præmieoverrækkelse til månedens vindere. Ved 9-hullers matcherne vil der typisk blive spillet en anden matchform, hvilket vil fremgå af vores hjemmeside.

Yderligere information fremgår af de andre områder på denne hjemmeside, hvor du kan blandt andet kan følge med i klubbens aktiviteter – og så er du naturligvis altid velkommen til at henvende dig til os, hvis du har spørgsmål og er interesseret i eventuelt at blive medlem af klubben.

Bestyrelsen