Om os

Lidt om kvinderne i Smørblomsterne

Golf klubben ‘Smørblomsterne’ blev stiftet den 17. april 2000.
Vi er mange piger med spredt såvel alders- som handicapfordeling, der spiller i klubben; noget vi sætter stor pris på idet her er plads til alle som er engageret i Golf og finder fornøjelse i spillet og samvær.
Vores matchform er primært stableford, og der er rig lejlighed til at konkurrere både med sig selv, sine medspillere og de øvrige deltagere i matchen.

Udover vores egen ugentlige match, arrangerer klubben en række andre aktiviteter som  Fødselsdagsfest, Sponsor arrangementer, besøg på andre baner og weekend tur.

For vores ugentlige match bookes banen som 4-bolde, hvor der er fri tilmelding.
I vinterperioden spiller vi 9-huller om lørdagen, hvor vi dyster om første pladsen. Den sidste lørdag i måneden er der præmieoverrækkelse til de Smørblomster, der har vundet månedens matcher. Ligesom vi afholder Spisematch og kårer Årets Vinterblomst til den sidste match i Vinterturnering.

I sommerperioden spiller vi både 18 og 9 huller om onsdagen, og her er der præmie til de heldige vindere. Den sidste onsdag i nogle måneder spiller vi normalt kun 9 huller, da der er fællesspisning bagefter med præmieoverrækkelse til månedens vindere. Ved 9-hullers matcherne vil der typisk blive spillet en anden matchform, hvilket vil fremgå af vores hjemmeside. Ligesom vi afholder Spisematch og kårer Årets Sommerblomster til den sidste match i Sommertuneringen.

Yderligere information fremgår af de andre områder på denne hjemmeside, hvor du kan blandt andet kan følge med i klubbens aktiviteter – og så er du naturligvis altid velkommen til at henvende dig til os, hvis du har spørgsmål og er interesseret i eventuelt at blive medlem af klubben.

Bestyrelsen