Vil du hjælpe – Golfens Dag?

Kære Smørblomster,
Vi mangler nogle til at repræsentere Smørblomsterne på Golfens Dag næste søndag.
Jeg var med sidste år en rigtig hyggelig dag sammen med andre fra Smørum GK. Hvis I ikke kan hele dagen, kunne det også være en hjælp, hvis I kom noget af dagen.
Golfens Dag skulle have været afholdt 26. april, men blev jo som meget andet aflyst. Linda og Lis J. havde meldt sig til dette udvalg. Lis kan stadig repræsentere os, men Linda og os i bestyrelsen kan desværre ikke med så kort varsel. Så vi håber derfor at der er nogle andre Smørblomster, som sammen med Lis J. kan hjælpe til her.
Send en mail eller SMS til mig: jetteborchsenius@gmail.com – 2678 2040, hvis du kan hjælpe til.
Bedste hilsner – jette 🙂
Nedenfor info fra Smørurm GK vedr. dagen:
Kære udvalgsmedlemmer,
Med kort varsel hoppe vi med på vognen med DGU, 122 klubber er med d. 21 juni.
Håber i har lyst til at hjælpe på dagen, vi har brug for alt den hjælp der er muligt.
Søndag den 21. juni har vi Golfens Dag i Smørum Golfklub. Vi mødes kl. 8.30 på gårdspladsen, hvor vi skal have sat telte op, og gjort klar til dagen og aftalt, hvem der gør hvad (tager sig af gæsterne på Driving Range, tager sig af gæsterne på Par-3 banen eller Pitch & Putt banen og tager sig af gæsterne i forbindelse med putte-konkurrence)
JOSGOLF stiller alle deres udlejnings-golfsæt til rådighed, og Tuula har en liste klar, så vi kan registrere vores gæster.
Vi har delt dagen op i fire sessioner: kl. 9.30, 11.00, 13.00 eller kl. 14.30.
Hver session tilbyder: Undervisning på Driving Rangen, spil på enten Par-3 banen eller Pitch & Putt banen (alt afhængig af golfniveau) og putte-konkurrence.
Caddie Rejser vil være at finde på gårdspladsen, hvor de har gode tilbud til alle ligesom man også kan deltage i en konkurrence om at vinde et gavekort.
Afslutningsvis skal der ryddes op, og vi glæder os til, at give alle besøgende en fantastisk oplevelse af, hvad Smørum Golfklub kan tilbyde.
(Klubben er værter med en sandwich, kaffe og vand til alle frivillige fra SGK)
Vi markedsfører Golfens Dag via: Dansk Golfunion, Ballerup Bladet, Egedal Avis, TV skærme i klubhuset, Bannere og på klubbens hjemmeside.
Åben for alle. Go´ nok til de bedste 😊
Smørum Golfklub inviterer til Åbent Hus for alle, der nærer den mindste interesse for at prøve kræfter med golfsporten. Kom forbi, og få en uforpligtende introduktion til, hvad golf er, og prøv kræfter med driver, jern og putter. I løbet af dagen er der chance for at opleve begejstringen, når du rammer den lille hvide bold.
Det er GRATIS AT DELTAGE. Tag dine venner under armen eller kom alene, det eneste du skal huske er godt humør, tøj og sko til vejret. Vi sørger for udstyr, trænere og frivillige, der kan guide dig rundt, så du ikke på noget tidspunkt vil føle dig overset. Vores instruktører giver en introduktion til golfen. Og alle er velkommen til at spille på Par-3 banen, Pitch & Putt banen og deltage i en lille putte-turnering.
På dagen vil der være gode tilbud på varer i shoppen, ligesom vi også tilbyder medlemskaber til særlig introduktionspris.
Har du behov for yderligere information er du meget velkommen til at kontakte Tuula.
Synes godt om
Kommenter
Updated: 14. juni 2020 — 8:54

Skriv et svar