Spilleform – onsdag 25. sept. – Der er plads til flere!

Vi spiller holdspil😉

Check ind som du plejer. Og benyt et af scorekortene som holdets scorekort, hvor holdets slag noteres.  (Slag som tæller er det bedste slag hele vejen op til greenen, samt de slag som benyttes på greenen).

På 1. hul driver ALLE, hvorefter man vælger det bedste drive. Herfra slår ALLE så deres andet slag, af disse vælges igen det bedste, hvorfra ALLE slår deres tredje slag og så fremdeles.

På green spilles kun færdig med den bedst placerede bold på greenen, og det er den spiller hvis bold som er bedst placeret, som spiller til bolden er i hul.

Stedet, hvorfra bolden skal slås, MARKERES, og her dropper de øvrige spillere deres bolde.

Der vælges en holdkaptajn, som fører det fælles scorekort og holder regnskab med, hvis drive der vælges. Man skiftes til at drive ud og holder rækkefølgen på hele runden. Dette markeres på scorekortet med spillerens initialer.

Antal slag på holdets scorekort tælles sammen og er holdets resultat. Holdet med færrest benyttede slag vinder matchen.

Holdets scorekort afleveres til matchleder, husk at anføre alle holdets spillere på scorekortet.

 

Vi har fået ekstra tider så der er stadig plads. Husk tilmelding via Golfbox (klubturnering) og derefter en mail til mig, med info om hvornår fra I kan spille. Pt. er vi 26 og alle har fået de tider de har ønsket. Jeg sender liste til Tuula mandag morgen, og så hjælper hun os med at sætte matchen op i Golfbox.

 

Husk vi får besøg fra Ritamia fra Aloe Vera, som har fine ekstra præmier med til os.

 

Håber vi får en hyggelig eftermiddag/aften – jette 😊

Updated: 19. september 2019 — 13:32

Skriv et svar