Spilleform – 28. december 2019

Kære Smørblomster,

Vi har besluttet, at vi spiller en almindelig match på lørdag, hvor resultatet tæller med i Order of Merits.

Til Nytårs Kur spiller vi så en sjov match, mere om dette fra festudvalget senere.

Vi deler præmier ud efter matchen på lørdag for november & december.

 

Bedste hilsener fra

Bestyrelsen

 

Updated: 26. december 2019 — 11:13

1 Comment

Add a Comment
 1. Hej Jette

  Vedr. Match på lørdag d. 28. December er denne som vi plejer lukket for tilmelding. Da min aftale er blevet aflyst, tænkte jeg at jeg ville gå ind og se om en af de sene tider var ledig. Men alle der spiller og deres tider er fjernet, så det kan jeg ikke se 🙁

  Kunne du ikke se om det kan lade sig gøre at vi i fremtiden kan have dette stående indtil matchen er spillet.

  Jeg kender ogå mig selv så godt, at så glemmer jeg måske hvilket tidspunkt jeg har meldt mig en match, og går derfor ind dagen før for at se hvad tid jeg skal spille – men denne mulighed, vil så ikke være til stede.

  Man vil derfor også være i den situation at skulle forstyrrer dig for at høre hvilket tidspunkt man er tilmeldt eller som nu høre hvilket tidspunkter der er mulighed at spille på.

  De bedste hilsner Pia

Skriv et svar