Vinter 2018/2019

Dato Type Turneringsleder Turneringsleders referat Bødekasse
Resultat
24/04-19 fødselsdag Pia

Rigtig mange blomster deltog i vores fødselsdagsarrangement. Vi havde en super hyggelig dag med golf og derefter god mad i restauranten. Vi fik uddelt præmier til Vinterens blomster. Ind på en flot 1. plads kom Jette Borchsenius lige efter kom Gitte Munk ind på en 2. plads og 3. pladsen gik til Jette Bramm. Stor tillykke til jer alle.

Til dagens fødselsdagsmatch havde Askepot sponsoreret 3 præmier som vinderne fik lov at vælge (forskellige bluser), da vi efterfølgende fik kaffe og kage i Kammerherrens lokaler. Askepot fik vist noget af deres kollektion, idet vi var flere blomster der havde påtaget os rollen som ”modeller” J. Super hyggeligt som altid.

Sommerhilsner til alle, Pia

N/A

Se resultat
17/04-19 turnering Jette Borchsenius

15 glade Blomster nød det dejlige vejr på denne april dag. Lis Dalgaard og Elisabeth Gram Jeppesen kom begge ind med 19 flotte point. Lis var bedst og vandt dagens match. Tillykke med det nye handicap.

140

 

Se resultat
10/04-19 turnering Carol

20 friske blomster spillede i dejligt solskin – men dog lidt koldt. Vibeke Hasling vandt med 20 points. Gitte Gerhardt Munch fik en flot andenplads med 19 points. Til lykke med de nye handicaps.

259

Se resultat
03/04-19 turnering Maria

Vi var 15 blomster til match i dag – nogle meget trætte, andre helt friske. Kimmy løber med sejren med skønne 22 points! Tillykke! Pia lavede eagle på H3 med hele 5 points for hullet og sammenlagt 18 points. Fantastisk! Så har vi set det med!! Derefter kommer Ann med 17 points. Tak for i dag piger! Ses så mange som muligt efter påsken til fødselsdags match og fest! Glæd jer:-)

184

Se resultat
30/03-19 spisematch Jette Borchsenius

21 Blomster gik ud denne lørdag i super dejligt vejr. Vi kunne bagefter sidde på terassen og hygge.

Vi spillede hold match, hvor bolden skulle med hjem. Vi havde et hold med bolden i søen på første hul og derfor ingen point, 1 hold med bolden i søen på hul 6 og 9 point, og andre hold med bolden med hjem og 11, 12 og 15 point. Dagens vindere blev Berit E., Elisabeth og Maria, som kom hjem med bolden og havde scoret 18 point.

 

Se resultat
23/03-19 turnering Lene Jepsen

14 blomster denne lørdag, Dagens vinder blev Susanne Stender med 20 point. Vi spiller nu fra Tee 48, og der bliver ikke handicapreguleret  før 1. april.

268 kr.

Se resultat
16/03-19 turnering Elisabeth

Midt i al regnvejret fik vi en pause til dagens runde. Seks blomster spillede, mens to havde glemt at melde fra. Det betyder, at der er en præmie.

Dagens vinder blev Ann med flotte 14 point. Stort tillykke!

Forhåbentlig var det sidste turnering med måtten, som nogle af os kæmper noget med. Næste weekend er der åbningsmatch og så plejer vi ikke at spille med måtte. Men tjek lige på lørdag.

122 kr.

Se resultat
09/03-19 turnering Lissa

Matchen er aflyst, da der på grund af vejret kun var 3 tilbage der ønskede at gå ud og spille

 

Se resultat
02/03-19 turnering Jette Bramm

 

 

Se resultat
23/02-19 spisematch Lene Noer

En skøn dag, hvor vi var 12 damer ude og spille. Der var rigtig mange gode resultater. Vi spillede imidlertid Hidden Hole, så der var nogen der var heldigere end andre med de huller der var valgt. Vinder blev Lissa, og Maria fik en andenplads.

Nu håber vi på lige så godt vejr næste lørdag.

 

Se resultat
16/02-19 turnering Pia

14 blomster kom ud at spille og nød det fantastiske vejr. Mange fine resultater som gav en fin 1. plads til Kimmy med flotte 18 point. Ind på en 2. plads kom Lene Noer med 15 point.

245 kr.

Se resultat
09/02-19 turnering Maria

Dejlig golf i gruppe af syv søde blomster, et afbud. Resultaterne er ikke noget at prale med for de fleste af os, men Sussanne Stender, hun kan sit kram. Hun vinder med 14 points. Tillykke med det, Susanne. Der var godt med blæst og kulde, men vi bevarede det gode humør.

152 Dkk

Se resultat
02/02-19 turnering Carol

10 friske blomster spillede en grå februardag. Vi havde håbet på tørvejr, men det dryppede lidt og var derfor lidt råkoldt.

Pia og Ann fik begge 20 points. Pia løb med førstepladsen, men der er også præmie til andenpladsen, så Ann bliver ikke snydt. Stort til lykke til Pia og Ann.

kr. 133

Se resultat
26/01-19 spisematch Lene Jepsen

Aflyst pga. Banelukning

 

Se resultat
19/01-19 turnering Jette Bramm

Aflyst pga. Banelukning grundet sne

 

Se resultat
12/01-19 turnering Elisabeth

Syv blomster spillede idag, hvor vi stort set slap for den ventede regn.

Suveræn vinder blev Gitte Munk med hele 18 point. Stort tillykke.

En lille kuriøsitet: Kun en spiller fik point på H8 – som dermed kan udnævnes til  dagens vanskeligste hul.

64 kr.

Se resultat
05/01-19 Nytårsturnering Lissa Mikkelsen Vi havde en rigtig hyggelig dag, med skønt vejr at spille i, og dejligt selskab bagefter i godt selskab, Berit vandt matchen og lagde selskabslokale til, tak endnu engang for det Berit

 

Se resultat
29/12-18 Spisematch Lene Noer

Vi spillede Norsk stableford -altså med et tællende kast på hvert hul

 

Se resultat
22/12-18 turnering Pia Pilmark

7 friske blomster afså sig lige tid til at spille en runde golf,  inden julen stod for døren, Jette Borchsenius vandt med 16 point, Gitte Munk kom ind på en anden plads med 15 point.

71 kr.

Se resultat
15/12-18 turnering Maria Christensen Kære blomster, vi var 8, der kom ud at gå i lidt fugtigt vintervejr, men hyggeligt. Vi stødte dog på flere udfordringer. Vi slår ud fra gult teested om vinteren og vi får flere ekstra slag på den konto. Der var dog en bold, der slår ud på Ormehøj 5 fra rød og ikke gul. Det er ikke alle steder de følges, så vær opmærksom på det!!! Det resulterede i, at de ikke fik godkendt resultatet på det hul. Iflg. regel 11-4 Golfregler fra DGU. Desuden var der en blomst, der ikke dukkede op uden afbud – husk 30 kr. til blomsterkassen og en har glemt at tilmelde sig. Det rettede resultat af de blomster, der ikke fik godkendt på hul 5 vil ikke ændre på det beløb I har indbetalt til blomsterkassen i forvejen.

To blomster fik 13 points, som bedste score – Gitte og Connie, men Gitteses bedste resultat på sidste seks huller afgjorde, at hun får første præmien. Desuden Connies resultat på hul 3, med birdie udefra var imponerende – her indkasserede Connie hele 5 points! Tillykke! Blomsterkassen får alligevel pæn indkomst på 138 kr. Der var dog en, der skyldte til næste gang.

138 kr. Se resultat
08/12-18 turnering Jette Bramm Aflyst
01/12-18 turnering Lissa Mikkelsen

Der var 11 friske blomster ude og spille i dag, der var nogle blomster der havde problemer med banen i dag, så vi fik fint mange penge i blomsterkassen, mest fra dem der havde problemer. Jette Borchenius blev flot vinder i dag, med 16 point, selv om Lissa også havde 16 point, var Jette lige en bedre på afgørende huller, så Lissa måtte nøjes med en 2. plads.

Venlig hilsen

Lissa

175 kr

Se resultat