2021 Sæsonprogram

Kære Smørblomster,

En underlig tid at udarbejde et årsprogram, men vi i bestyrelsen tror på at det nok skal blive bedre, hvis vi alle hjælper til. Og det er godt at have noget at glæde sig til😊

Så derfor vedlagt vores program for årets Spisematcher og andre sociale aktiviteter. Programmet er også lagt op på www. Blomsterne.dk under punktet Sæsonprogram.

Som I kan se af programmet, skal vi have hjælp til følgende arrangementer:

 

Åbent hus arrangement – 18. april 2021

Vi skal bruge 6 – 8 Blomster på dagen som kan spille med. Vi skal nemlig have en Blomst med i hver bold som kan hjælpe og fortælle om hvem vi er.

Vi spiller på 9 huls og Intermedia banen og efter matchen byder vi på kaffe, kage og hygge.

 

Golfens dag – 25. april 2021

Smørum GK deltager i Golfens Dag – et arrangement, hvor folk kan komme forbi og prøve at slå til bolden og spille lidt – og forhåbentligt få lyst til at spille golf.

Vi skal stille med 2 – 3 medlemmer, som sammen med andre fra Smørum GK skal hjælpe folk rundt og være med til at give dem en god oplevelse.

 

 

En dags tur ud i det blå – 2. maj 2021

Udvalget skal finde og lave aftale med en bane på Sjælland, hvor vi kan spille og få frokost etc. Være matchledere på dagen, købe præmier, skrive indbydelse til Blomsterne.

Bestyrelsen hjælper med registrering af tilmeldte, opslag på www.blomsterne.dk/FB og

betaling etc.

 

 

Pink Cup – 9. juni 2021

Vi har i år valgt at afholde Pink Cup på et lavere blus og kun for medlemmer i Smørblomsterne.

Vi spiller matchen på vores tider samt ekstra tider både om formiddagen og om eftermiddagen. Der vil være præmier og skæg og sjov på banen, men vi arrangerer ikke en samlet middag på dagen. Men opfordrer alle, hvis det er muligt at samle sig efter de har spillet at spise i Restaurant Eagle og få hygget og støttet vores restaurant. Men mere om selve dagen fra udvalget. Vi har p.t. 3 som har meldt sig til at hjælpe, men flere er meget velkomne til at melde sig.

 

Smørblomst/Gossedag – 31. juli 2021

Udvalget skal arrangere matchen og aftale med Eagle mht forplejning efter matchen etc.

 

 

Har du lyst til at hjælpe med til, at vi sammen kan få et hyggeligt og sjovt 2021 i Smørblomsterne – så send en mail til: jetteborchsenius@gmail.com – senest 31. januar 2021, og lade os vide hvad du vil hjælpe til med.

 

 

De bedste hilsner

 

Bestyrelsen

Program 2021
Udgivet i Nyheder.

Skriv et svar